Tigla metalica 0.47mm

Tigla metalica 0.5mm

Tigla metalica mat 0.5mm

Jgheaburi si burlane

Transport gratuit

Livrare gratuita in toata tara la comenzi peste 6.500 Lei!

Sunati zilnic intre orele 08.00 - 18.00
Comanda va fi livrata in maxim 48 ore.


Plata 100% la livrare

Paletar interactiv


Mostre gratuite


Oferim mostre de culoare GRATUIT, livrate prin Prioripost in toata tara.

Oferta montaj


Calculeaza costurile pentru acoperisul tau.

Tabla tip tigla

Durata de viata a unui acoperis din tigla metalica este de peste 50 de ani, rezistenta lor fiind testata in conditiile unei climei aspre. Tabla tip tigla este realizata din otel zincat la cald si protejata in sistem multistrat pe ambele fete. Rezultatul este o suprafata neteda, de pe care praful si alte impuritati sunt indepartate usor de ploaie, acoperisul aratand ca nou pe toata durata lui de viata. Tabla tip tigla se comporta excelent la solicitari mecanice, nu crapa si nu se sparge.


Greutatea lor redusa si rigiditatea, in combinatie cu dimensiunile de pana la 4 metri ale panourilor, fac ca montajul sa fie rapid si usor.

Acoperisul din tigle metalice este disponibil impreuna cu o gama larga de accesorii standardizate sau pe comanda - elemente de tinichigerie, profile de etansare, suruburi pentru fixare, folie anticondens si alte componente de sistem, toate prezentand aceleasi caracteristici de calitate deosebita - care faciliteaza acoperirea rapida si eficienta a oricarei geometrii, in conditii de maxima siguranta.

De asemenea, producatorii de tigla metalica au dezvoltat o gama speciala de produse si sisteme care au un rol important in buna functionare a acoperisului. Parazapezile impiedica alunecarea zapezii de pe acoperis, protejand nu doar jgheaburile, ci si caile de acces auto sau trotuarele aflate in imediata apropiere a cladirilor.


Fie ca este vorba de un simplu dreptunghi, de o invelitoare curba cu ruperi de panta sau de forme sofisticate, tiglele metalice sunt o solutie pentru un acoperis complet, rezistent la toate capriciile vremii. Acoperisul din tigle metalice de acest tip este disponibil intr-un numar mare de culori si nuante, toate in varianta de acoperire cu poliester.

Poliesterul lucios - PE, in strat cu grosime de 25 microni, este cea mai frecvent utilizata varianta de acoperire, oferind culori stralucitoare si o durata mare de viata. Adaugati la acestea si pretul atractiv si veti avea o alternativa de acoperire excelenta.

Poliesterul mat - MPE, cu o grosime de 35 microni, este o varianta cu aceleasi calitati de rezistenta, dar cu alt potential de expresie estetica. Tabla tip tigla vopsita in sistem multistrat in culori mat sidefat este o varianta noua de acoperire, cu o stralucire expresiva si eleganta, calitati anticorozive superioare si o excelenta rezistenta la zgariere.


Acoperisul din tigle metalice dar si Sistemul pluvial (Jgheaburi si Burlane) este disponibil intr-o paleta bogata de culori si nuante atat pentru varianta de PE LUCIOS, dar mai ales pentru varianta MPE MAT SIDEFAT – cea mai buna solutie de acoperire de pe piata.


Dimensiunile tiglelor metalice le fac ideale pentru eliminarea suprapunerilor:


Avantaje:

 

Tabla tip tigla metalica in toata tara!